DANIE MIĘSNE: CIELĘCINA, JAGNIĘCINA, WIEPRZOWINA, WOŁOWINA

BIAŁA KIEŁBASA W CYDRZE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
ESKALOPKI W SOSIE KURKOWYM
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
GOŁĄBKI Z MŁODEJ KAPUSTY
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
GULASZ PO LITEWSKU NA SŁODKO-KWAŚNO
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
JAGNIĘCINA Z SOSEM TZATZIKI
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
KALAREPKI NADZIEWANE MIĘSEM
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
KOTLET PIASTOWSKI
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
już wkrótce
POLĘDWICA Z GRZYBAMI LEŚNYMI
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
POLĘDWICA Z SOSEM GORGONZOLA
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
SZASZŁYKI KLASYCZNE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

SZASZŁYKI MAROKAŃSKIE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

     

DRÓB

FILET KURCZAKA FASZEROWANY ŚLIWKĄ
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY SZPARAGAMI
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
KULKI Z KURCZAKA W CIEŚCIE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
KURCZAK FASZEROWANY
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
KURCZAK NA PIWIE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
KURCZAK W POTRAWCE Z RODZYNKAMI
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
  PERLICZKA PIECZONA FASZEROWANA
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
PIERSI Z GĘSI FASZEROWANE RODZYNKAMI I JABŁKAMI
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
PIERŚ Z INDYKA W SOSIE MAJONEZOWO-KETCHUPOWYM I Z SOSEM KAPAROWYM
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
PIERŚ Z INDYKA Z BRZOSKWINIAMI I RODZYNKAMI
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
już wkrótce
PIERŚ Z KACZKI PIECZONA W JABŁKACH I CEBULCE
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
PIERŚ Z KURCZAKA Z ANANASEM
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
SKRZYDEŁKA NA RYŻU
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
SZASZŁYKI DROBIOWE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

SZNYCELKI Z KURCZAKA ALA SATIMBOCCA
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
 WĄTRÓBKA NA OSTRO
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

     

DANIA RYBNE

KARP W SOSIE CZOSNKOWYM
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

KARP WIGILIJNY
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

ŁOSOŚ NA SZPARAGACH W SZYNCE
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
ŁOSOŚ ZE SZPARAGAMI I SOSEM HOLENDERSKIM
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
     

OWOCE MORZA

KREWETKI PIKANTNE Z CHORIZO
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
KREWETKI W TEMPURZE
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
     

DANIA TYPU FAST FOOD

HAMBURGER
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
HOT DOG
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

HOT DOG FRANCUSKI
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

KEBAB DROBIOWY STUDENCKI
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

KEBAB WOŁOWY
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
ZAPIEKANKA KLASYCZNA
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
     

SOSY DO MIĘS, DROBIU I RYB

  SOS BESZAMELOWY
FIRMA DR. SCHÄR
SOS SZAMPAŃSKI DO RYB
RESTAURACJA 3V6, BYDGOSZCZ

© Copyright Stowarzyszenie Przyjaciół Chorych na Celiakię "Przekreślony Kłos" 2012-2017.