BURACZKI KARMELIZOWANE MIODEM
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
BURACZKI Z SEREM
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
KAPUSTA MŁODA ZASMAŻANA
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
MIX SAŁAT Z BRATKAMI
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
OGÓRKI Z SOSEM SAŁATKOWYM
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
PIECZONE PÓŁKSIĘŻYCE Z MŁODYCH ZIEMNIAKÓW
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
SURÓWKA Z MŁODEJ KAPUSTY
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
WARZYWA MŁODE GLAZUROWANE MIODEM
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
ZIEMNIAKI GRATINE
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
     

SOSY

SOS CZOSNKOWY
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
SOS TZATZYKI
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
SOS WINEGRET
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
SOS WINEGRET
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
SOS Z SERA GORGONZOLA
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

© Copyright Stowarzyszenie Przyjaciół Chorych na Celiakię "Przekreślony Kłos" 2012-2017.