BANAN Z GRILLA
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

BANAN W KARMELU
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
CHAŁWA
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

CREME BRULEE
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
CUKROWE RÓŻE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
DESER Z CHIA
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

 

ETAN MESS
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
  GRECKI JOGURT Z FIGAMI I MIODEM
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
GRUSZKA W BIAŁYM WINIE Z LODAMI
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
GRUSZKA W CZERWONYM WINIE
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
LIZAKI CZEKOLADOWE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

LODY TRUSKAWKOWE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
OWOCE Z JOGURTEM GRECKIM I MIODEM
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
PANNA COTTA
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

POMARAŃCZE SMAŻONE W RUMIE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

PRALINY MARCEPANOWE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

PRALINY SUŁTAŃSKIE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
RABARBAR Z LODAMI
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA
SAŁATKA OWOCOWA
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ
SORBETY POMARAŃCZOWE
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

SZYSZKI Z PŁATKÓW OWSIANYCH
WARSZTATY NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ

© Copyright Stowarzyszenie Przyjaciół Chorych na Celiakię "Przekreślony Kłos" 2012-2017.